Tomáš Svoboda
Autor:
Tomáš Svoboda
Všechny články >

  asite callida integrace

I ti největší odpůrci moderních technologií v současnosti připouští, že bez jednoduché vzdálené komunikace včetně rychlého a přehledného sdílení informací, se dnes už málokdo obejde. A to platí jak v soukromém, tak i v pracovním životě. Vždyť společná konverzace s rodinou či kamarády prostřednictvím různých sociálních platforem zachránila leckomu z nás v posledních měsících duševní zdraví. A v pracovní oblasti by celá řada různých projektů bez této možnosti zkrachovala nebo vůbec nevznikla.

Devendra Gera , šéf vývoje ve společnosti Asite, říká: „Také Asite se musel přizpůsobit této nebývalé situaci. Pracovali jsme na tom, abychom zjistili, které funkce a nástroje by alespoň trochu zjednodušily našim klientům práci. Díky integraci Zoomu mohou naši klienti na maximum využívat Asite Adoddle i další partnerské systémy.“

Tím však implementace nástrojů, které mění pracovní návyky a nabízejí klientům možnost jednoduše spolupracovat a sdílet či analyzovat data, zdaleka nekončí. V nové vlně zlepšování byly do Asite Adoddle integrovány také systémy Microsoft Teams a Google Meet. Pojďme si k tomu říct více.

Jak už bylo řečeno, v první fázi začlenila společnost Asite cloudový nástroj Zoom pro snadnější video-komunikaci. Tato integrace pomáhá uživatelům zůstat ve spojení s kolegy a spolupracovat na dálku. Uživatelé Asite Adoddle jsou však nyní schopni sdílet a prohlížet si informace napříč jejich sdíleným datovým prostředím také přes Microsoft Teams a Google Meet. Nová integrace rovněž umožní týmům zůstat ve spojení, a to přímo z terénu za pomocí videohovorů. Stačí jedním kliknutím zahájit videohovor přímo z Asite Adoddle, bez ohledu a to, kde se právě nacházíte. Uživatelé budou moci vést schůzky z jejich stávajících účtů a nebudou se ani muset přihlašovat do systému Asite Adoddle, aby se ke schůzce připojili. Pracovní schůzky a meetingy je možné naplánovat a zahájit v rámci integrace, která tak zajistí nepřetržitou spolupráci mezi všemi zúčastněnými stranami.

Nezáleží na tom, jaký si vyberete komunikační nástroj, Asite Adoddle vám ve všech případech poskytne možnost spolupracovat na dálku a sdílet či analyzovat data přímo v systému Asite Adoddle. Vycházíme tak vstříc potřebám našich klientů, kteří chtějí nejen realizovat úspěšné projekty, ale hlavně si usnadnit život.


O Microsoft Teams
Microsoft Teams je nástroj určený pro týmovou spolupráci pro Microsoft 365. Všechny týmové konverzace, složky, schůzky a aplikace jsou díky Teams pohromadě ve sdíleném pracovním prostředí, kdykoliv dostupné přímo v mobilu či jiném zařízení. Aplikace Teams Vám pomůže zrealizovat to, co právě potřebujete: dokončit svou práci včas nebo třeba jen s kolegou sdílet skvělý nápad.

O Google Meet
S Google Meet může každý bezpečně vytvořit a připojit se k vysoce kvalitním video schůzkám až s 250 lidmi. Videokonference jsou šifrované a tím pádem bezpečné. V jednoduchosti je krása: stačí sdílet odkaz a pozvaní účastníci se mohou připojit jedním kliknutím z prohlížeče nebo z mobilní aplikace Google Meet. Zároveň lze také sdílet obrazovku počítače či prezentovat různé dokumenty

O aplikaci Zoom
Schůzky lze jednoduše sdílet pomocí aplikace Zoom pro počítače i mobilní zařízení. Funkce Zoom meetings se synchronizuje s vaším kalendářem.


 

V případě, že vás téma zaujalo, neváhejte mě kontaktovat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Pěkný den.

Tomáš

 

 

zdroje:https://www.asite.com/news/asite-integrates-with-microsoft-teams-and-google-meet, https://www.asite.com/news/asites-announces-new-zoom-integration

 

Kontaktujte nás

Konzultovat řešení
Zadejte Vaše jméno a příjmení
Zadejte telefonní číslo
Neplatný email
Zadejte název společnosti
Neplatný vstup
Potvrďte prosím souhlas