Petra Krebsová
Autor:
Petra Krebsová
Všechny články >

tymPokusí se zlepšovat jejich znalosti v oblasti tvorby stavebních rozpočtů a tím je nepřímo připravovat na úspěšný vstup do praxe. A tak se zrodila soutěž Rozpočtujeme s Callidou. Nikdo z nich tehdy netušil ani nepředpokládal, že se soutěž dočká tolika ročníků a stane se nedílnou součástí školních kalendářů.

Za to necelé čtvrtstoletí se ustálila nepsaná pravidla, takže i letos se bude soutěžit ve dvou kategoriích. Jako první se v úterý 27. 3. utkají studenti středních škol. Letos se soutěže zúčastní celkem 11 středních škol z celé České republiky, takže konkurence bude velká a jistě bude zajímavé sledovat, zda-li loňské první místo obhájí SPŠ stavební J. Gočára v Praze.

O den později se rozpoutá bitva mezi třemi odvěkými rivaly ČVUT Praha, VUT Brno a VŠTE České Budějovice. Loňské prvenství v této kategorii připadlo ČVUT Praha, ale předloni zas byli úspěšní studenti VUT Brno. Určitě to bude opět vyrovnaný souboj.

Důležité je také zmínit, že celá soutěž by nemohla úspěšně proběhnout bez podpory Fakulty stavební ČVUT, která tradičně poskytne prostory a zázemí pro konání této akce. A sluší se i připomenout, že finanční podporu poskytly stejně jako loni partneři soutěže Baumit, spol. s r.o., Českomoravský beton, a.s. a GEOSAN GROUP a.s. za což jim patří velký dík.

Mně nezbývá nic jiného než popřát všem soutěžícím hodně úspěchů a pokud budete chtít vědět, jak vše dopadlo, tak sledujte náš web www.callida.cz nebo náš facebookový profil popř. LinkedIN. Průběžně vám budeme přinášet aktuální informace a možná se dočkáte live přenosu přímo ze soutěžního klání či vyhlášení výsledků. Proto zůstaňte s námi!

Kontaktujte nás

Konzultovat řešení
Zadejte Vaše jméno a příjmení
Zadejte telefonní číslo
Neplatný email
Zadejte název společnosti
Neplatný vstup
Potvrďte prosím souhlas